Тернопільські переселенці переїдуть зі шкіл в гуртожитки училищ та домівки містян

Фото ілюстративне// Джерело: Тернопільска міська рада

У Тернополі вимушених переселенців, які проживають у школах, перед початком навчального року переселять у домівки містян і гуртожитки училищ. Про це пише “Файне місто” з посиланням на міського голову Сергія Надала.

Інформація для гостей міста, які знайшли в Тернополі тимчасовий прихисток! Готуємо у Тернополі школи до ймовірного відновлення роботи з початку нового навчального року. Тому людям, які зараз живуть у школах, запропонують проживання у тернополян, що зареєструвалися у системі «Прихисток», або вони тимчасово зможуть жити у гуртожитках училищ, – написав міський голова.

Сергій Надал також зазначив, що у Тернопільській ОВА прийняли рішення, що тимчасово переміщені українці можуть залишитися жити у гуртожитках Тернопільського національного медичного університету, де раніше були іноземні студенти.

До слова, станом на 21 червня Тернопільська громада прийняла 38989 внутрішньо переміщених осіб, 11 907 з яких – отримали прихисток на декілька днів, а 27082 (з них діти: до 6 років – 2915, від 6-18 років – 4417) – залишилися у Тернополі на тривалий період.

Читайте також: Тернополяни штурмують реєстраційний центр: залишився тиждень “нульового розмитнення” авто

Exit mobile version