Понад 60 000 гривень зібрали для військових на футбольному турнірі в Гусятині (Фото)

Благодійних футбольний матч у Гусятині// Фото: Гусятинська селищна рада

У Гусятині, що на Тернопільщині, у неділю 19 червня відбувся благодійний футбольний матч. В результаті вдалося зібрати понад 60 000 гривень для українських захисників. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Гусятинську селищну раду.

Матч відбувся на стадіоні «Збруч» між командами ФК «Збруч» та ФК «Зірки тернопільського футболу». Його організував Координаційний центр підтримки Збройних Сил України Асоціації футболу Тернопільщини.

За розвитком гри спостерігали майже 2 000 глядачів. Під їхні оплески гравців на футбольне поле вивели вихованці КЗ «Гусятинська ДЮСШ» та діти переселенців, які приїхали до Гусятинської громади.

Перед початком матчу пролунав гімн України, а після хвилини мовчання під звуки пісні-реквієм «Пливе кача», якою учасники вшанували загиблих українських захисників, розпочалася футбольна гра.

Гра була напруженою. В результаті благодійний поєдинок завершився з рахунком 2:5 на користь ФК «Зірки тернопільського футболу». Також у перерві між матчами виступали солісти, учасники вокальних та танцювальних гуртків комунальних закладів «Гусятинський центр дитячої та юнацької творчості» та «Гусятинський центр культури і дозвілля».

Після матчу призи продали на аукціоні

Після матчу відбувся традиційний благодійний аукціон. Першим лотом був футбольний м’яч із автографами гравців команди зірок тернопільського футболу. Переможець сплатив рекордних 15 000 гривень за м’яч. Другим лотом була футболка вихованця тернопільського футболу, капітана полтавської «Ворскли» Ігоря Пердути. У підсумку футболка «пішла з молотка» за 8 000 гривень.

У перерві відбувся розіграш призів від місцевих меценатів (ТОВ «Сидорівський Бровар» і ТМ «Татове вино») за номерками, які глядачі отримували, опускаючи у скриньки благодійні пожертви на потреби ЗСУ. Четверо шанувальників футболу одержали призи.

Завдяки благодійним пожертвам, проданим програмкам, а також аукціону у перерві матчу загалом вдалося зібрати рекордних 61 136 гривень. Усі кошти направлять на рахунок Координаційного центру АФТ для допомоги Збройним силам України.

Читайте також: Усі новобудови в Україні повинні мати бомбосховища: Верховна Рада підтримала новий законопроєкт 

Exit mobile version