Війна забрала життя бійців Сергія та Анатолія із села на Тернопільщині

Анатолій на Сергій// Фотоколаж: Файне місто

Жорстока війна забрала одразу двох односельчан з Тернопільщини. Від рук російських окупантів загинули бійці Сергій Антонюк та Анатолій Яцюк. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Великодедеркальську громаду.

Військовослужбовці родом з села Шкроботівка. Коли росіяни розпочали повномасштабне вторгнення в Україну, мужні воїни не залишилися осторонь та пішли захищати Батьківщину, за що і загинули.

Дедеркальська громада у жалобі… Трагічне повідомлення про загибель від рук рашистів двох жителів с.Шкроботівки затьмарила цей сонячний літній день. Антонюк Сергій Сергійович, 1975 р.н. та Яцюк Анатолій Іванович, 1988 р.н. віддали своє життя за наш з вами спокій. Висловлюємо щирі співчуття сім’ям та родинам Героїв! Вічна пам’ять та вічний спокій! – йдеться у повідомленні громади.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним, близьким та побратимам бійців. Царство Небесне Сергію та Анатолію!

Про місце і час зустрічі тіл Героїв та їхній похорон повідомимо згодом. Слідкуйте за оновленнями.

Нагадаємо, у Тернополі попрощалися з Ігорем Гесюком – солдатом, водієм 2 стрілецького вiддiлення 3 стрілецького взводу 2 стрілецької роти. Він загинув, захищаючи Батьківщину на Запоріжчині.

Більше: В Тернополі попрощалися з Героєм Ігорем Гесюком (Відео)

Читайте також: На фронті загинув житель Тернопільшини

Exit mobile version