Нового ректора обрали у ТНТУ ім. І. Пулюя

Фото: мережа Інтернет

У ТНТУ відбулися вибори нового ректора. За результатами голосування ним став кандидат технічних наук, доцент Микола Митник. Про це пише “Файне місто” з посиланням на пресслужбу вишу.

Так, за Миколу Митника проголосувала 441 особа, тобто майже 56% виборців.

Відповідно до інформації, оприлюдненої у Підсумковому протоколі Виборчої комісії з виборів ректора, загальна явка становила 85%. Участь в голосуванні взяли 792 особи (з 932). За кандидата Миколу Митника свій голос віддав 441 виборець, що становить 55,7 %, – йдеться у повідомленні пресслужби університету.

Загалом у виборах взяли участь 932 виборця. Викладачі, студенти й інші категорії працівників мали змогу долучитися на 4 виборчих дільницях:

Кількість виготовлених виборчих бюлетенів для голосування – 932. Кількість виборців, які отримали виборчі бюлетені для голосування – 792. Кількість невикористаних виборчих бюлетенів для голосування – 140. Кількість виборчих бюлетенів, виявлених в скриньці для голосування – 792. Кількість виборчих бюлетенів для голосування, визнаних недійсними – 9.

Зазначимо, на посаду ректора балотувались 4 кандидати, серед яких 2 проректори університету, теперішній директор одного з коледжів Тернопільщини на науковець:

Нагадаємо, що ця посада стала вакантною після смерті у листопаді минулого року ректора ТНТУ Петра Яснія. Вибори нового ректора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя мали відбутися 24 лютого, але через військову агресію рф їх перенесли.

Читайте також: “Євробачення-2023” відбудеться не в Україні – Європейська мовна спілка

Микола Микитник
Фото: пресслужба ТНТУ
Exit mobile version