Безкоштовно відправлятимуть посилки військовим на Схід: запрацював центр «Допомоги армії від Тернополя»

Фото ілюстративне

На базі управління соціальної політики запрацював центр «Допомоги армії від Тернополя». Тепер всім охочим відправити посилки військовим у гарячі точки країни буде легше. Про це пише «Файне місто» з посиланням на Тернопільську міську раду.

Метою центру є безкоштовна доставка вантажів з Тернополя у місця дислокації військовослужбовців на передовій. Як розповідає міський голова Сергій Надал, в рамках роботи центру можна передати посилку для наших воїнів на фронт, зе плативши за довезення.

Уже цієї неділі, 19 червня, перші вантажі поїдуть з Тернополя одразу за декількома напрямками – це і Харківська, й Донецька, Сумська  та Запорізька області. Ми отримали десятки звернень від водіїв, які зголосилися доставити посилки нашим захисникам, а ми, в свою чергу, забезпечимо їх паливно-мастильними матеріалами і вирішимо усі організаційні питання, – каже Сергій Надал.

Тернополяни та гості громади, які бажають передати посилку своїм рідним чи готують передачу для військових, можуть приносити їх на вулицю Миколи Лисенка, 8 ще у п’ятницю та суботу.

За додатковою інформацію можна звертатися за телефоном «гарячої» лінії +38 (067) 009 15 40.  

У серії зазначають, що водії-волонтери, які мають вантажні мікроавтобуси чи інший транспорт для перевезення вантажу, можуть також долучитися до цієї благодійної ініціативи. За деталями слід звертатися за вказаним номером.

До слова, в рамках діяльності центру «Допомоги армії від Тернополя» на засіданні виконавчого комітету прийнли рішення про виділення коштів з резервного фонду бюджету Тернопільської міської територіальної громади та придбали 450 літрів паливно-мастильних матеріалів. Їх передадуть ГО «Схід та Захід єдині назавжди» для перевезення гуманітарної допомоги на передову. Транспорт буде доставляти вантаж із новоствореного центру «Допомоги армії від Тернополя».

Читайте також: Майже 400 тисяч гривень виплатять деяким жителям Тернопільської громади

Exit mobile version