Військову техніку заберуть з тернопільського парку: куди її передадуть

Військова техніка у Старому парку// Фото: Тернопільська міська рада

У Тернополі зі Старого парку заберуть військову техніку. Частину використають як ціль під час навчань, а решту відремонтують. Про це пише “Файне місто” з посиланням на міського голову Тернополя Сергія Надала.

Таке рішення прийняв виконавчий комітет Тернопільської міської ради. КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя», безоплатно передасть військовим техніку, що раніше розміщувалася на території Старого парку. Бронетранспортер БТР–60П та БРДМ – реконстрюють.

Йдеться, зокрема, про бронетранспортер БТР–60П, БРДМ та гармату (гаубицю), що раніше стояли у Старому парку. Військова частина запросила цю техніку для своїх потреб, адже ці бронетранспортери можуть бути реконструйовані та приведені у реальне використання, а гармату військові зможуть використовувати в якості муляжу для прицілу на полігонах, – пояснив міський голова Сергій Надал. – Тож уже незабаром ця військова техніка буде служити нашим захисникам і успішно працювати на перемогу України над російськими загарбниками.

Нагадаємо, нещодавно у Тернополі завершився прийом пропозицій щодо реконструкції Старого парку. Загалом до Тернопільської міської ради надійшло 13 ескіз-ідей в текстовій та графічній формах.

Читайте також:

Exit mobile version