У Тернополі виявили 2 підозрілих водіїв під час комендантської години (Фото)

В ніч з 13 на 14 червня тернопільські патрульні виявили двох водіїв на авто, які перебували на вулиці під час комендантської години. Згодом виявилося, що правопорушники були п’яними. Про це пише “Файне місто” з посиланням на патрульну поліцію Тернопільщини.

Перше авто марки Hyundai патрульні виявили на вулиці Лесі Українки. Вони зупинили автомобіль та запідозрили, що водій п’яний.

Охоронці порядку запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер, на що останній погодився. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 2.75 проміле алкоголю в крові водія, що суттєво перевищує допустиму законом норму, – повідомляють патрульні.

Іншу автівку марки Mercedes інспектори помітили на проспекті Степана Бандери. Поліцейські також виявили у кермувальника ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу за допомогою алкотесту Драгер. Результат огляду виявився позитивним, прилад зафіксував 1.82 проміле алкоголю в крові водія, що суттєво перевищує допустиму законом норму, – зазначають у відомстві.

На обох водіїв інспектори склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП. Автомобілі направили на арештмайданчик.

До слова, у селі Кровинка поблизу Теребовлі зіткнулися автомобіль Volkswagen та рейсовоий автобус. У поліції зазначають, що є постраждалі. Водіїв просять бути обачними, адже рух транспорту ускладнений.

Більше: Автобус та легковик зіткнулися поблизу Теребовлі: рух транспорту ускладнений (Фото) 

Exit mobile version