На Тернопільщині шукають тіло 21-річного юнака

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

У Тернопільській області 13 червня вода забрала життя двох чоловіків. Пошуки одного тривають другу добу. Про це повідомляє “Файне місто” з посиланням на ГУ ДСНС України Тернопільщини.

О 16:20 годині рятувальники виїжджали у село Настасів Великоберезовицької громади. На місцевому ставі під час купання потонув 47-річний житель села Мар’янівка.

На місце події, з метою пошукових робіт, залучались: черговий караул 25-го державного пожежно-рятувального поста 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 1-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління, рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління та група водолазних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління.
О 18.10 год особовим складом рятувальних підрозділів тіло загиблого чоловіка виявлено у воді та піднято на берег, – йдеться у повідомленні рятувальників.

Цього ж дня біда сталася близько 16.30 години у селі Космирин Золотопотіцької громади Чортківського району. На річці Дністер під час купання потонув 21-річний чортків’янин. Пошуки тіла тривають сьогодні,14 червня.

На місце події, з метою пошукових робіт залучались: резервний караул 9-ї державної пожежно-рятувальної частини 4-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління, працівники поліції та місцеве населення. Проведено обстеження прибережної зони та водного плеса протяжністю 1200 м.
О 21.30 год пошукові роботи припинені та результату не дали.
Пошук загиблого продовжено 14.06.2022 року.

До слова, у селі Соснівка Шумської громади на шукали зниклого під водою чоловіка. 28-річний житель села Новостав вирішив поплавати на ставі і пропав.

Більше: На Тернопільщині другу добу шукають чоловіка, який зник у ставку

Exit mobile version