Двох неповнолітніх дівчат шукають у селі на Тернопільщині

У селі Ліщанці Бучацької ТГ шукають двох неповнолітніх дівчат. Ймовірно, їх знесло в авто під час зливи. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ГУ ДСНС України у Тернопільській області. Оновлена інформація – нижче у матеріалі.

Так, 11 червня близько 21.00 години у селі Ліщанці внаслідок сильної зливи потоком дощової води знесло з дороги легковий автомобіль, в якому ймовірно перебували троє людей.

На місце події виїхали рятувальники. Під час пошуків виявили тіло водія, а дівчаток шукають досі.

Прибувши до місця події рятувальники виявили що автомобіль, перевернутий на дах, знаходиться у воді неподалік проїжджої частини дороги, людей в машині не було. Пошуки організували вздовж русла річки. Згодом, біля шостої години ранку, у воді виявили тіло водія, чоловіка 1990 року народження. Двох дівчаток 2009 р.н. ще шукають, – повідомили рятувальники.

Загалом до пошуків залучили понад 30 чоловік, спільно з місцевим населенням, та пошуково-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Тернопільській області. Якщо хтось щось знає – повідомте поліції або рятувальникам.

UPD (10.10)

Одну з дівчаток вдалося знайти. На жаль, вона мартва. Про це повідомив начальник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол на брифінгу Ради оборони області.

UPD (10.15)

Другу дівчинку теж щойно знайшли мертвою. Про це розповів начальник ГУ ДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей.

UPD (11.00)

В ДСНС повідомили, що о 9.20 годині за 5 км від місця де був автомобіль знайшли тіло однієї дівчини, а в 10.11 годині трохи нижче за течією виявили загиблою ще одну неповнолітню. Обоє дівчат 2009 року народження.

Читайте також: Град, шквали та грози: якою буде погода на Тернопільщині цих вихідних

Exit mobile version