Продавали наркотики і набої: у Тернополі зловили чоловіків, які наживались під час війни (Фото)

Кременчанин та тернополянин збували особливо небезпечний вид наркотиків. В останнього ще й виявили кілька сотень набоїв. Правопорушникам загрожує позбавлення волі. Про це повідомляє “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини.

Правоохоронці встановили, що39-річний кременчанин раніше вже мав проблеми із законом за наркозлочини. 35-річний тернополянина також раніше судили за майнові злочини. Разом чоловіки організували збут особливо небезпечної психотропної речовини – амфетаміну.

Зловмисники всіляко маскувалися: зустрічі з клієнтами проводив тернополянин, “кур’єром” був кременчанин. Амфетамін вони зберігали в орендованому гаражі на території кооперативу.

Під час санкціонованих обшуків у тернополянина поліцейські вилучили амфетамін, марихуану та понад 300 бойових набоїв. Чоловікам оголосили підозру за незаконну реалізацію психотропних речовин.

Відомості за даними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 ст.307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечних наркотичних засобів, психотропних речовин, вчинене повторно, за попередньою змовою групою осіб) КК України. До «послужного списку» тернополянина додалася ще й стаття 263 (частина 1) Кримінального кодексу –  придбання та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу, – зазначили у Нацполіції області.

Зловмисникам загрожує до десяти років позбавлення волі. Триває слідство.

Читайте також: У Збаразькій громаді горів житловий будинок (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільщини

Exit mobile version