Без води буде майже ввесь Тернопіль і довколишні села

Фото ілюстративне // Джерело: мережа Інтернет

Більша частина Тернополя 2 дні буде без водопостачання. Людей просять зробити запаси. Про це пише “Файне місто” з посиланням на КП “Тернопільводоканал“.

Водопостачання припиняють через ремонтні роботи на насосних станціях та водопровідних мережах. Аби їх провести, труби повинні бути “сухі”. Так, з 01:00 год 21 червня до 23:00 год 22 червня буде тимчасово припинено водопостачання мікрорайонів:

З водою залишаються мешканці центральної частини міста, мікрорайонів «Новий світ» і «Старий парк» (однак на вулицях Клінічна, Михайла Коцюбинського та Підгородня можливі перебої у  водопостачанні), вулиць Текстильна, Поліська (промислова зона), просп. Злуки, 1-25 (непарний бік).

Воду з пониженим тиском подаватимуть у помешкання на вулицях: Бродівська, Лук’яновича, Андрія Малишка, Омеляна Польового, Оболоня, Софії Стадникової, Чернівецька. На верхніх поверхах багатоповерхівок постачання може бути відсутнє.

Тернополянам рекомендують завчасно зробити необхідні запаси води і не чекати останньої миті. Через інтенсивне використання водомереж великою кількістю споживачів, якість води у пізні години 20 червня може погіршитись. Також рекомендують після завершення робіт впродовж дня 23 червня воду перед вживанням прокип’ятити.

Де можна отримати воду під час відключення

Нагадаємо, у Тернополі є близько 60 колонок-качалок, якими теж можна користуватися. Інтерактивна карта з ними є у відкритому доступі – в розділі електронних мап сайту Тернопільської міської ради.

Також у місті діятимуть пункти видачі води. Ця послуга надаватиметься в режимі тестування і є допоміжною.

Більше у наступному матеріалі: У Тернополі роздаватимуть воду у 16 пунктах: адреси

До слова, у Тернополі триває поточний ремонт доріг. На 17 вулицях буде ускладнений рух транспорту, а на одному перехресті його перекриють повністю.

Більше: На 17 вулицях Тернополя ремонтуватимуть дороги, рух транспорту – обмежений або ускладнений

Exit mobile version