Тернопільську станцію швидкої допомоги №1 закрили на карантин

Фото з відкритих джерел

Через спалах коронавірусної інфекції станцію швидкої допомоги №1, що на вулиці Рєпіна,11 у Тернополі, закрили на карантин. В закритому режимі працює диспетчерська служба – щоденно 8 диспетчерів. Їм уже зробили тести на коронавірус і вони негативні.

“На виклики їдуть бригади з двох інших тернопільських станцій швидкої допомоги – №2 та 3, що на вулицях Шпитальна та Київська. Станція №1 закрита на карантин. Бригад вистачає. Зараз проводиться ПЛР-тестування, його пройдуть усі працівники. Сьогодні також здавали аналізи. Результати будуть відомі 4 червня”, – каже Директор КЗ “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Тернопільської обласної ради Михайло Джус.

Серед працівників, які захворіли, одна старша лікарка. Вона і є, ймовірно, джерелом поширення захворювання на станції, – припускає Михайло Джус. Жінка перебуває на лікуванні в інфекційній лікарні, її стан середньої важкості. Інші – вдома на самоізоляції.

Нагадаємо, 2 червня на станції швидкої медичної допомоги, що на вулиці Рєпіна, було зафіксовано спалах коронавірусу. Covid-19 виявили в 11-ти людей. Решта працівників пройшли тестування сьогодні.

Exit mobile version