Тернопіль прощається з військовим лікарем Сергієм Шишковським (Фото/Відео)

Сьогодні, 7 червня, у Тернополі скорбота. Містяни прощаються з медиком лікарем Сергієм Шишковським. Про це пише “Файне місто”.

Сергій працював старшим бойовим медиком евакуаційного відділення медичної роти вiйськової частини. Життя лікаря обірвалося у Миколаєві. Він загинув внаслідок ракетного обстрілу міста.

Як повідомила Ірина Сокола-Лісова, Сергій навчався у Чортківському медичному коледжі на спеціальності «Сестринська справа, закінчив його у 2013 році. Після цього він продовжив навчання у Тернопільському національному медичному університеті ім. І. Горбачевського.

Здобувши спеціальність хірурга, працював на Рівненщині. З початком вторгнення російських загарбників на українську землю пішов добровольцем на фронт. Старший бойовий медик Сергій Шишковський, рятуючи життя побратимів, загинув під ракетними обстрілами ворога.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним, близьким і побратимам Сергія. Вічна і світла пам’ять рятувальнику українських захисників!

До слова, у Збаразькій громаді зустріли загиблого воїна В’ячеслава Власенка. Сапер, молодший сержант В’ячеслав Власенко загинув 1 червня під час виконання бойового завдання на Бахмутській трасі, що на Донеччині.

Більше: Збаразька громада у траурі: люди прощаються із загиблим військовим В’ячеславом Власенком (Відео)

Exit mobile version