Освітяни Тернополя передали 2 автомобілі для ЗСУ (Фото/Відео)

Авто для ЗСУ // Фото: Файне місто

Сьогодні, 2 червня, освітяни Тернополя передали 2 іномарки для наших захисників. Вже цієї неділі авто поїде на Схід. Про це пише “Файне місто”.

Так, військовим відправлять Mitsubishi Outlander 2008 року випуску та Volvо 2003 року випуску. Як зазначила “Файному місту” заступниця начальника управління освіти і науки Тернополя Ірина Сум, освітяни власними зібрали 7 400 євро і закупили ці авто.

Сьогодні вони відправляються до наших військових, а освітяни й надалі будуть працювати та надавати усю необхідну допомогу, – додала Ірина Сум.

В управлінні освіти і науки пояснюють, що оскільки Збройним силам України зараз вкрай необхідні автомобілі, керівники та педагогічні колективи залюбки відгукнулися з підтримкою ініціативи у придбанні цих транспортних засобів.

Під час передачі авто був також присутній міський голова Тернополя Сергій Надал. Він подякував освітянам за доброту і пояснив, що таким чином наближається перемога.

Все для фронту, все для Перемоги» – це гасло, яке об’єднує сьогодні всіх тернополян та українців. Ми продовжуємо допомагати нашим бійцям і військовим частинам, які формуються у Тернополі та згодом відправляються на передову захищати українські кордони. Ці два транспорті засоби працівники галузі освіти придбали за свої кошти. Така чергова надзвичайно важлива допомога від нашої освітянської спільноти – ще один приклад того, як наблизити нашу Перемогу, – розповів Сергій Надал.

До слова, у черві тернополяни отримають платіжки за оплату за опалення. Заплатити будуть змушені ті, хто користується двоставковим тарифом. 
Більше: Тернополяни отримають рахунки за тепло у червні: кому доведеться платити

Читайте також: Заборонили співати пісні російською та виступати понад 2 години: нові правила для вуличних музикантів Тернополя

Авто для ЗСУ
Фото: Файне місто
Exit mobile version