У Теребовлі шахраї збирають гроші від імені міської ради

Фото ілюстративне// Джерело: мережа Інтернет

Теребовлянська міська рада попереджає про шахраїв. Аферисти телефонують та надсилають листи від імені міської ради до керівників підприємств, установ, організацій та просять перерахувати кошти для допомоги Збройним Силам України, пише “Файне місто”.

Пресслужба мерії поширила підроблений документ, який шахраї надсилають підприємцям Теребовлянської громади від імені міського голови.

Ще раз звертаємося до жителів Теребовлянської громади, особливо до приватних підприємців, керівників підприємств, установ та організацій! Будьте пильні! Не реагуйте на подібні документи, перевіряйте інформацію, зателефонувавши безпосередньо до Теребовлянської міської ради.
Ще раз наголошуємо, вся інформація зі збору коштів оприлюднена на офіційних джерелах міської ради: вебсайті та сторінці міської ради в соціальній мережі Фейсбук, в т.ч. реквізити загальновідомого єдиного благодійного рахунку для збору допомоги ЗСУ.
Підкреслюємо – інших рахунків більше нема, – йдеться у повідомленні.

До слова, у Тернополі шахрай продав неіснуючі бронежилети на пів мільйона гривень. Житель Львівщини ошукав понад 30 людей.
Більше: “Продав” на пів мільйона гривень неіснуючих бронежилетів: у Тернополі зловили шахрая (Відео)

Читайте також: Заборонили співати пісні російською та виступати понад 2 години: нові правила для вуличних музикантів Тернополя

Підроблений документ шахраїв
Фото: Теребовлянська міська рада
Exit mobile version