У Тернополі доглядальниця поцупила 5 000 євро у пенсіонера

Фото ілюстративне// Світлина: мережа Інтернет

У Тернополі правоохоронці підозрюють доглядальницю у крадіжці. Жінка поцупила 5 000 євро у пенсіонера. Правопорушниці загрожує до 8 років тюрми. Про це повідомляє “Файне місто” з посиланням на Нацполіцію Тернопільщини

До правоохоронців звернувся тернополянин із заявою про зникнення великої суми грошей. Він повідомив, що з валютної банківської картки його батька щезли 5 тисяч євро. 

У ході перевірки стало відомо, що за дідусем дивилася доглядальниця. Вона знала і пароль, і пін-код картки. Жінка періодично брала її для того, аби купувати продукти харчування. 
Відсутність грошей на електронному гаманці виявив син 30 травня. Чоловік стверджує, що ще в березні кошти були, – зазначають поліцейські.

Працівники поліції шукають доглядальницю та з’ясовують хто, де та коли міг зняти валюту з картки. Даний факт внесений в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу.  

До слова, на Тернопільщині у жінки вкрали майже 50 тисяч гривень.
Більше: Вкрали майже 50 тисяч гривень: у Тернополі жінка втрапила у халепу

Читайте також: У Тернополі велосипедист збив 5-річну дівчинку

Хочете бути в курсі достовірних новин та головних подій Тернополя? Слідкуйте за “Файним містом” на інших наших ресурсах: TelegramViberInstagram.

Exit mobile version