Коронована ювілярка: Юлія Проста перемогла Covid-19 та відзначила 90-річчя

На Буччачині жінка поважного віку не лише перемогла коронавірусну інфекцію, а й відзначила 90-річчя. Юлія Проста народилася 1 червня у селі Киданів Бучацького району. Останні 5 років перебуває у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіального центру. На Covid-19 жінка перехворіла у квітні цього року.

У святковий день до ювілярки завітали дирекція територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бучацького та працівники відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання та привітали свою підопічну з 90-річчям. Повідомили у Територіальному центрі Бучацького району.

“Шановна ювілярко, у цей прекрасний світлий день, коли настав Ваш ювілей, ми щиро Вас вітаємо, добра і щастя Вам бажаємо! Осипаються дні пелюстками, непомітно спливають роки, не сумуйте, гордіться літами, бо не марно прожиті вони. Хай радість приносить кожна година, від горя хоронить молитва свята, хай Бог милосердний з високого неба дарує щасливі і довгі літа.”

У закладі кажуть, жінка не нарікає на важку долю, за все дякує Господу Богу та живе з вірою в краще майбутнє.

Exit mobile version