На Тернопільщині 8 людей постраждали у ДТП (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільщини

На Тернопільщині 28 та 29 травня сталися 4 ДТП. В результаті постраждили 8 людей. Про це повідомили в Нацполіції області.

На Об’їзній авто в’їхало у відбійник, а на Галицького – збили пішохода

28 травня близько 9-ої години ранку у Тернополі на вулиці Об’їзна водій на авто Audi 80 врізався в металевий відбійник. В результаті удару постраждали кермувальник і пасажир.

На бульварі Данила Галицького водій на автоVolkswagen Jetta збив пішохода. За попередньою інформацією, потерпілий – 80-річний тернополянин . Чоловік переходив дорогу за межами пішохідного переходу. Його з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні.

На Лановеччині зіткнулися мотоцикл і мінівен

У Лановецькій громаді на автодорозі Ланівці-Осники-Лисогірка-Теофіполь близько 19:00 години водій автомобіля Renault Kangoo виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із мотоциклом Shineray.

19-річного жителя Ланівців госпіталізували в травматологічне відділення з переломами та іншими ушкодженнями.

В Заліщиках авто влетіло у дерело

В неділю, 29 травня, житель Полтавської області, керуючи автомобілем TOYOTA LAND CRUISER, в Заліщиках не впорався з керуванням та врізався в дерево. Водія та трьох пасажирів доправили до медзакладу.

Причини усіх аварій встановить слідство. У кермувальників взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Усі факти внесені в ЄРДР відповідно до статті 286 ККУ.

Читайте також: У Тернополі на 11 вулицях буде ускладнений рух транспорту: що сталося

Exit mobile version