“Допоки війна, я більш потрібний там”: у Попасній загинув Петро Осадца з Бережан

У Бережанську громаду Тернопільської області прилетіла сумна звістка. У бою в Попасній загинув боєць Петро Осадца. Трагічну новину повідомив на Фейсбук-сторінці міський голова Бережан Ростислав Бортник.

Петро захищав Україну з перших днів вторгнення росії – не з лютого 2022, а ще з 2014 року. Він практично безперервно перебував в найгарячіших місцях нашої країни. Життя бійця обірвалося 26 травня в Попасній Луганської області.

З перших днів наш герой боронив наш край, і дарував нам спокійне життя. На жаль територій Попасної виявилась не надто привітною до нашого захисника. Здавалось би ще так недавно я спілкувався з Петром, хотів переконати його очолити один із відділів міської ради, щоб ми могли якомога краще відбудувати нашу громаду за яку не було б соромно, на що Він відповів “Допоки війна, я більш потрібний там”.
Сьогодні мені дуже важко знайти слова, щоб описати той біль який у грудях, приношу щирі співчуття сім’ї та рідним, “рідним” по зброї побратимам, друзям, розділяю Ваш біль та схиляю голову в глибокій скорботі.
Спочивай в мирі Друже, спостерігай а головне оберігай наших захисників від тої орди зі своїх небес.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним і близьким. Розділяємо біль і скорботу разом з вами. Вічна слава і пам’ять Петру!

Читайте також: Захисника Маріуполя з Бережан нагородили орденом (Фото)

Фото: Ростислав Бортник
Exit mobile version