У Теребовлі продавці ринку порушили карантинні вимоги

На агропродовольчому ринку ПСК «Кооператор» у Теребовлі виявили порушення. Працівники Держпродспоживслужби зафіксували відсутність спецодягу у деяких продавців молочного відділу. З торговцями провели роз’яснювальну роботу. Також інспектори задокументували факт стихійної торгівлі на прилеглій до ринку території, про що повідомили правоохоронців і голову територіальної громади.

 “Щодо порушень чи недоліків, то представники Держпродспоживслужби виявили факт відсутності спецодягу у деяких продавців молочного відділу. З ними провели роз’яснювальну роботу і попередили про недопущення до реалізації без наявності спецодягу. 

Загалом же на ринку є деззасоби, одноразові маски та рукавички, якими можуть скористатися усі охочі. При вході у м’ясо-молочний павільойон працівники ринку проводять температурний скринінг продавцям та покупцям. Продавці дотримуються дистанції, на робочих місцях встановлені захисні екрани, проводиться дезінфекція торгівельних площ та усього приміщення”, – повідомили в Головному управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільські області.

  До слова, до реалізації молочної та м’ясної продукції допущені продавці, які мають відповідні відомості про пройдені медогляди в медичних книжках, а їхня продукція пройшла ветсанекспертизу. 

Exit mobile version