Ланівці у скорботі: жителі громади на колінах зустріли тіло добровольця Віктора Стасюка (Фото)

Лановецька громада зустріла свого земляка, загиблого Героя Віктора Стасюка. Люди на колінах оплакували ще одного бійця, якого вбили російські загарбники. Про це повідомили у Лановецькій міській раді.

Віктор був оператором протитанкового відділення протитанкового взводу 3 механізованого батальйону військової частини А4053. Солдат пішов на війну добровольцем. Через свій вік він міг залишатися на мирній частині України, але прагнення творити Новітню історію країни та боронити землю від окупантських чобіт були сильнішими.

Невимовна втрата для мами, рідних та цілої громади. Віктор Стасюк віддав життя, щоб жили ми. І наш моральний та духовний обов’язок – плекати пам’ять про жертовність та відвагу ланівчанина в боротьбі за Україну, – зазначили у мерії.

Чин похорону відбудеться завтра, 21 травня, о 10:00 годині на подвір’ї рідного дому загиблого. В храмі Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ процесія розпочнеться близько 11:00 години.

Читайте також: Без батька залишились донька і син: у Козівській громаді поховали добровольця Олександра Саєцького (Фото)

Exit mobile version