У Тернополі поліцейські виявили коноплю у чоловіка, який знущався з матері (Фото/Відео)

Фото: Патрульна поліція Тернопільщини

У Тернополі син погрожував матері фізичною розправою. Жінка викликала поліцейських, які ще й зясували, що чоловік вдома вирощував 35 кущів, схожих на коноплю.

Як повідомили у поліції, до них звернулася 76-річна пенсіонерка про те, що її син скандалить і погрожує їй розправою. На місці події охоронці порядку намагалися вгамувати 45-річного жителя Тернополя, який поводився агресивно щодо своєї матері.

З’ясувалося, родичі проживають удвох. Чоловік перебуває на обліку в поліції за вчинення  домашнього насильства, – додали правоохоронці.

У ході спілкування з дебоширом, увагу поліцейських привернули рослини, які господар вирощував у горщиках на балконі. 35 кущів, схожих на коноплю, вилучили та направили на експертизу.

Відомості за даним фактом внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 1 статті 310 ККУ (посів або вирощування снотворного маку чи конопель. Санкція статті передбачає покарання – від штрафу до обмеження волі на строк до трьох років, – зазначили у поліції.

Також на чоловіка поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення – домашнє насильство.

Читайте також: У Тернополі зіткнулися вантажівка і легковики: рух транспорту ускладнений 

Exit mobile version