Захищав Україну від початку АТО: на Тернопільщині попрощалися із бійцем Романом Юрійчуком (Фото)

У суботу, 14 травня, на Тернопільщині попрощалися з військовим Романом Юрійчуком. Сумну звістку повідомив Олег Гаврилюк у соцмережі Фейсбук.

Відважний Роман пішов боронити Україну у перші дні агресії рф. Він захищав рідну землю ще в АТО, боровся за Донецький аеропорт, отримав тоді кілька поранень. Тому, боєць не міг залишитися осторонь, коли росіяни розпочали повномасштабне вторгнення.

Роман боровся до останнього. Він отримав важке поранення у боях. Лікарі боролися за його життя, однак захисник все ж не вийшов з коми.

Небесний легіон чиноначальника вишніх сил Святого Архистратига Михаїла поповнив ще один український герой, наш земляк, уродженець села Окопи –РОМАН СЕРГІЙОВИЧ ЮРІЧУК(17.03.1989 – 11.05.2022) Від початку АТО на сході нашої держави Роман у строю Збройних сил України. Захищав Донецький аеропорт, мав кілька поранень.
Помер герой у лікарні після складної операції, якою лікарі намагались його урятувати після чергового тяжкого поранення, не вийшовши із коми.ВІЧНА ПАМ”ЯТЬ І ВІЧНА СЛАВА ГЕРОЮ!!!, – йдеться у повідомленні.

Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким. Розділяємо біль і скорботу з приводу непоправної втрати разом з вами. Світла і вічна пам’ять роману!

Читайте також: У Тернополі вшанували пам’ять жертв політичних репресій (Фото)

Exit mobile version