Попрощатися з батьком приїхав син військовий: на Тернопільщині поховали добровольця Сергія Степанюка (Фото/Відео)

У п’ятницю, 13 травня, у Вишнівецькій громаді живим коридором зустріли Героя Сергія Степанюка із с.Дзвиняча. Тисячі жителів громади, від Раківця до села Дзвиняча, стоячи на колінах, провели в останню путь учасника російсько-української війни.

До війни Сергій виїхав за кордон, але не зміг залишитися ос­то­ронь і уже 6 березня доб­ро­воль­цем ви­ру­шив захищати Україну від окупантів. Жит­тя Героя обір­ва­лося в районі населеного пункту Павлівка Донецької області. Він загинув у мінометнму обстріл. Сергій разом з іншими військовими про­тя­гом ба­гатьох днів ут­ри­му­ва­ли по­зи­ції, да­ючи гід­ну відсіч потужному аг­ре­со­ру.

Справу батька у лавах ЗСУ гідно продовжує син, який лише на короткий час повернувся у рідне село, щоб віддати шану татові-Герою та підтримати у горі маму і сестричок.

Як зазначили у Вишнівецькій раді, хоронили Сергія Степанюка усією громадою за найкращими патріотичними та християнськими звичаями. І хоч у с. Дзвиняча ще до сьогодні парафія УПЦ, чин похорону проводили священики Вишнівецького благочиння Православної Церкви України. Такою була воля справжнього Захисника України і його родини.

Читайте також: Троє дітей залишились без тата: на Донеччині окупанти вбили Олександра Луцика з Тернопільщини

Exit mobile version