На Тернопільщині загинули двоє водіїв у жахливих ДТП (Фото)

11 травня на Тернопільщині сталися дві смертельні ДТП. На жаль, водії загинули на місці.

Про першу автопригоду “Файне місто” попередило вчора. На трасі М-30 біля села Романівка зіткнулися вантажівка і легковий автомобіль, рух транспорту деякий час був ускладнений.

ДТП сталася близько 9:30 години. У поліції втановили, що, водій автомобіля Opel Zafira виїхав на смугу руху і зіткнувся з вантажним автомобілем MAN.

В результаті автопригоди вантажівка перекинулася. Водій іномарки помер ще до приїзду швидкої. Кермувальника та пасажира MANy госпіталізували до лікарні.Даний факт внесений в ЄРДР згідно з ч. 2 ст. 286 ККУ. Триває слідство, – зазначили правоохоронці.

Інша автопригода сталася о 19:00 годині на автодорозі М-09 Львів-Тернопіль, поблизу с.Тустоголови Зборівської громади . Водійка автомобіля “Toyota Land Cruiser” не впоралась з керуванням, з’їхала у кювет та перевернулась. Жителька Херсона загинула на місці.

По прибутті на місце події виявлено тіло водійки, жительки м.Херсон, 1973 року народження, яка від отриманих травм загинула. Черговим караулом здійснено відвертання автомобіля на колеса, оскільки існувала ймовірність знаходження під кузовом потерпілих, проведено від’єднання акумуляторної батареї та від’єднання ГБО, – інформують рятувальники.

Читайте також: Троє дітей залишились без тата: на Донеччині окупанти вбили Олександра Луцика з Тернопільщини 

Exit mobile version