“10 літрів це тільки в’їхати у село, а назад як?”: у Тернополі величезні черги за пальним (Відео)

Черги на заправках Скріншот з відео "Файного міста"

В Україні спостерігається проблема з пальним. Через дефіцит найбільші мережі АЗС WOG і ОККО ввели обмеження – видають лише по 10 літрів палива на добу за наявності картки лояльності. Яка ситуація у Тернополі – далі у матеріалі.

Водії міського громадського транспорту діляться, що пасажиропотік став меншим.

“З 24 лютого автомобілів стало набагато менше, десь на половину, адже стало менше бензину і солярки. Людей побільшало у годину пік. Але сильного напливу людей як такого немає”, – каже водій тролейбуса Сергій.

У маршрутних таксі ситуація така ж, як і в тролейбусах.

“Автомобілів поменшало, навіть стало менше заторів. З пальним – напружено, але якось заправляємося. Знаходимо вихід із ситуації. Загалом людей стало менше, але то як коли, як який день”, – ділиться водій маршрутки Володимир.

Люди скаржаться, що стоясть у черзі по кілька новин. Деякі їздять на кілька заправок, аби залити у чак хоча б половину.

“Дають по 5-10 літрів. Якби давали хоча б по 20 літрів, то би такої черги не було. Заправився – і поїхав собі на 2-3 дні, а так 10 чи 5 літрів – мало. Сьогодні я заправляюсь вже на 2 заправці. На одній взяв 10, може і на цій ще 10 візьму. Якщо маєш фішку, діють 10 літрів, якщо не маєш – дають 5. 10 літрів то хіба до села заїхати, а далі чим?”, – каже водій автомобіля з Тернопільщини.

В той же час очільник НацполіціїТернопільщини Олександр Богомол закликає людей менше користуватися власним авто і переходити на громадський транспорт. Він зауважує, що зараз є нагальнішим щоб заправилися військові, аніж цивільні.

Більше дивіться у відео.

Читайте також: Смертельна ДТП на Тернопільщині: чоловік на авто розбився об дерево

Exit mobile version