На війні героїчно загинув 19-річний випускник тернопільського коледжу (Фото)

У боротьбі за свободу і мирне небо над головою героїчно загинув випускник Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою, боєць 1 гірсько-штурмової роти Руслан Тимофей. Сумну звістку повідомив керівник навчального закладу Вадим Ластовицький на своїй сторінці у Facebook.

Руслан до останнього подиху боронив рідну країну. Ворог забрав його життя З0 квітня.

“Руслану було всього 19 років. Він був прикладом відваги та героїзму. Герої не вмирають. Руслан ми обов’язково за тебе помстимося. Спочивай з Богом герой. Вічна та світла пам’ять”, – написав директор коледжу.

Руслан загинув поблизу Малих Фесок на Харківщині. Він отримав мінно-вибухові травми, несумісні з життям. Сам боєць родом з смт. Кострижівка Чернівецької області.

“Як страшно читати сповіщення, коли загинув 19-річний воїн, а ще жахливіше повідомити матері, дружині й рідним, що її сина (чоловіка) немає в живих.
30-го квітня внаслідок отримання мінно-вибухової травми, біля населеного пункту Малі Фески Харківської обл., отримав поранення несумісні із життям Тимофей Руслан Леонідович – житель смт. Кострижівка 2002 р.н., навідник 2 гірсько-штурмового взводу 1 гірсько-штурмової роти. Він вибрав шлях військового, щоб бути на захисті нашої Вітчизни. Ти є герой, а герої не вмирають!”, – повідомив депутат Чернівецької облради Борис Колісник.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним і близьким!. Розділяємо нестерпний біль і гірку скорботу з приводу непоправої втрати разом з вами! Царство Небесне і вічна слава юному Герою!

Читайте також: “Бог забрав мій світ із тобою”: дівчина загиблого бійця з Тернопільщини розповіла про останню розмову з коханим

Exit mobile version