Вакцинуватися від COVID-19 тепер можна в амбулаторіях і центрі UNICEF: наскільки багато охочих? (Відео)

Вакцинація проти Covid-19 Фото: Файне місто

З нагоди Всесвітнього тижня імунізації наступні 3 дня в Тернополі працюватиме центр UNICEF, у якому всі охочу можуть вакцинуватися проти COVID-19.

Лікарка загальної практики сімейної медицини Уляна Щербань розповіла “Файному місту”, що в цій локації центру UNICEF є вакцина Pfizer.

“Вакцини у нас є в достатній кількості, при необхідності також можуть підвищити вже з амбулаторій.
Ми працюємо з 27 квітня по 39 квітня. Лікар приймає з 11.00 по 13.00 годину”, – розповіла лікарка.

Пані Уляна каже, що дані вносить у базу одразу і сертифікат про вакцинацію з’явиться в додатку у пацієнта за кілька хвилин.

“Ми будемо зразу на місці вводити дані в загальну базу, в електронну картку пацієнта. Тобто вже виходячи з даної локації пацієнт може оновлювати “Дію” і додаток підтягне сертифікат”, – зазначила лікарка.

Аби вакцинуватися, людині необхідно мати собі потрібно документи, що засвідчують особу. Таким чином медики можуть також швидше знайти картку пацієнта в електронній базі даних.

Лише за сьогодні в центрі UNICEF вакцинувалися 3 людини. Але ця цифра не остаточна, адже навіть під час зйомок на імунізацію прийшли як місцеві, так і внутрішньо переміщені особи. Свіої враження вони розповіли журналістці “Файного міста”.

Адреса амбулаторії: м. Тернопіль (навпроти вул. Грушевського,3) з 27 по 29 квітня, 11:00-13:00.

Більше дивіться у відео.

Читайте також: У Тернополі перекрили рух через пішохідний міст: які роботи тривають? (Наживо/Відео)

Exit mobile version