На Сході загинув студент тернопільського університету

Захищаючи Україну, 21 березня на Донеччині загинув студент Західноукраїнського національного університету, старший лейтенант Тришневський Богдан. Сумну звістку повідомила пресслужба університету.

Богдан родом з смт Чемерівці Хмельницької області. Спочатку він навчався в Одесі, потіи вступив до ЗУНУ.

“Наш Герой народився в смт. Чемерівці Хмельницької області 28 січня 1998 року. Богдан закінчив військову академію в Одесі у 2019 році, здобувши професійну кваліфікацію фахівця з військового управління, офіцера військового управління тактичного рівня. Згодом вступив до Західноукраїнського національного університету й здобував ступінь “Магістра” у навчально-науковому інституті інноватики, природокористування та інфраструктури, навчаючись на денній формі за ОП “Агрономія” та навчально-науковому інституті новітніх освітніх технологій на заочні формі ОП “Фінанси”, – йдеться у повідомленні.

Богдан пішов захищати Україну з перших днів повномасштабного вторгнення росії. Відважний військовий був на передовій, давав відсіч окупантам в Донецькій та Луганській областях.

Амбітний чоловік мав багато мрій та планів. До того ж, він знайшов свою другу половинку й планував з нею спільне майбутнє, але ворог зарано відібрав життя у Богдана…

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття близьким, рідним і коханій Богдана. Він загинув за кожного із нас, за нашу свободу та мирне небо над головою. Нехай пам’ять про Героя житве вічно. Царство Небесне відважному бійцю!

Читайте також: Він загинув, обороняючи рідну землю: на Тернопільщині попрощалися з Любомиром Ваверчаком (Фото) 

Богдан Тришневський
Фото: ЗУНУ
Exit mobile version