Роботи проводитимуть у мирний час: у Тернополі оголосили конкурс на проведення капітальних ремонтів чи будівництва

Ремонт доріг Фото: ТМР

Під час війни в Україні заборонено проводити капітальні ремонти чи будівництва за рахунок місцевих, обласних чи державних бюджетів. Однак попри це розвиток міста та планування не зупиняється, тому Тернопільська міська рада оголошує закупівлі на виготовлення проектно-кошторисних документацій, або ж на проведення майбутніх капітальних ремонтів чи будівельних робіт.

У мерії наголошують, що оголошення тендеру – це орієнтир на виконання робіт, що будуть проводитися вже у мирний час, а великі масштабні роботи фінансуватимуться не лише за кошти місцевого бюджету, а й державного та обласноного. Наприклад, одним з таких планів на мирний час у Тернополі є будівництво мультиспортивного хабу світового рівня  за адресою вул. Львівська.

До слова, дана закупівля проводиться не вперше. Управлінням розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради дана закупівля була оголошена 24 грудня 2021 року, однак відмінена у зв’язку із відхиленням тендерних пропозицій усіх учасників закупівлі. І тепер оголошена повторно. Ці роботи можуть розпочатися після завершення війни за наявності коштів державного бюджету.

Читайте також: Близько 100 патріотичних малюнків створили для захисників діти у Тернополі (Відео)

Exit mobile version