“Посварилась з чоловіком та влетіла у Катедру”: відомі деталі резонансної ДТП у Тернополі

Розтрощені двері Катедри після ДТП Фото: Файне місто

Ситуацію можуть спробувати піднести як ДРГ для храму, остерігаються в обласній адміністрації. Але це просто людина, яка не впоралась з керуванням автівкою, зазначили у керівництві регіону.

Правоохоронці зазначили, що жінка посварилась з чоловіком, сіла за кермо та, не справившись з керуванням, влетіла в катедру. Зараз винуватиця ДТП отримує медичну допомогу.

Начальник поліції Тернопільщини Олександр Богомол зазначив, що жінка – місцева мешканка, яка, грубо порушуючи ПДР, у центрі міста заїхала в храм.

За фактом пошкодження майна Катедрального собору відкрито кримінальне провадження за статтею 178 Кримінального кодексу України. Слідство буквально за декілька днів дасть відповідь на всі запитання. Це не пов’язано зі збройною агресією,– зазначив Богомол.


Нагадаємо, у ніч на 23 квітня у Тернополі авто в’їхало прямо в Архикатедральний Собор. За кермом була місцева 35-річна жінка. Машина пошкодила ворота, знищила двері храму і церковне майно. На підлозі церкви і досі залишились сліди від коліс автівки.

Exit mobile version