Рада оборони Тернопільщини попереджає жителів про можливі удари рф (Відео)

Скріншот з відео "Файного міста"

На Тернопільщині розглядають додаткові заходи безпеки через агресію рф. Про це під час брифінгу Ради оборони Тернопільщини повідомив голова обласного управління поліції Олександр Богомол.

Начальник зазначив, що є можливість ударів по мостах і залізничних коліях у західних регіонах. Відтак правоохоронці посилюють контроль.

“Є загрози ударів по залізничних мостах та коліях на заході України. Відтак, буде організовано посилений контроль правоохоронців. Зокрема, це охорона об’єктів критичної інфраструктури, а також охорона мостів та залізничних колій, адже ми бачимо, що удари рф все частіше здійснюються на шляхопроводи, які використовуються для гуманітарних перевезень вантажу”, — зауважив очільник обласної поліції.

Олександр Богодом закликав мешканців краю повідомляти про підозрілих осіб, які здійснють фото- чи відеофіксацію об’єктів критичної інфраструктури. Таких людей перевірять, адже не можна виключати присутність в області диверсійних груп.

“Ворог не погодився на Великоднє перемир’я і це означає, що вони мають намір і далі бомбити мирну Україну. Для москалів нічого святого немає, тому не варто розслаблятися – при повітряних тривогах негайно прямувати в укриття”, — наголосив керівник Тернопільської ОВА Володимир Труш.

Нагадаємо, на Тернопільщині всі прихожани повинні дотримуватися правил комендантської години і не ігнорувати повітряну тривогу.

Знаходитися на вулиці під час комендантської години суворо ЗАБОРОНЕНО!

Більше дивіться у відео.

Читайте також: Тижневий дайджест: велика змія у Топільче, 5-метрова писанка і коли у Тернополі запрацюють фонтани (Відео)

Воєнний Великдень: як на Тернопільщині відбуватимуться богослужіння (Відео)

Exit mobile version