У Тернополі агресивний водій погрожував поліцейським фізичною розправою (Фото)

Вночі 22 квітня у Тернополі під час коментантської години неврівноважений водій автомобіля Volkswagen буянив на одній з вулиць міста. Жителі будинку, яким це набридло, викликали поліцію.

Патрульні прибули за вказаною адресою та переконалися, що водій п’яний. Інспектори запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння, однак він в категоричній формі відмовився. Окрім того, правопорушник матюкався та погрожував правоохоронцям фізичною розправою.

“На неодноразові зауваження патрульних чоловік не реагував та продовжував агресивно поводитись.Інспектори доставили громадянина до поліцейського відділку, де склали на нього протоколи за ст. 185 (Злісна непокора законній вимозі поліцейського), за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння), а так як водій керував автомобілем без відповідних документів, винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП”, – повідомили у патрульній поліції.

Транспортний засіб порушика поліцейські направили на арештмайданчик.

Читайте також: У Тернополі жителі одного з мікрорайонів побачили чорний дим (Фото/Відео)

Exit mobile version