Уродженець Тернопільщини Сергій Притула за добу зібрав 11 мільйонів для придбання авто для ЗСУ (Фото/Відео)

Відомий телеведучий та волонтер родом із Тернопільщини Сергій Притула зібрав 11 мільйонів для придбання авто для ЗСУ. Про це він повідомив на своїй Фейсбук-сторінці.

Нагадаємо, вчора, 19 квітня, Сергій звернувся до своїх підписників про допомогу у зборі коштів на придбання 15 мілітарних автомобілів для українських військових. Телеведучий надіявся, що кошти вдасться зібрати до Великодня. Однак вже сьогодні потрібна сума є на рахунку його благодійного фонду.

“За добу ми зібрали необхідну суму! Завтра приступаємо до фінансових операцій, наслідком яких стане поповнення наших підрозділів джипами саме мілітарного характеру у к-сті 15 одиниць + 1 вантажівка.
Щось у гривні, щось валютою, щось криптою, але під конкретно цей проект ми зібрали 11 000 000 грн!
Ми – молодці! А ЗСУ із цим добром будуть ще щасливішими, ще мобільнішими і ще більшими молодцями!!!”, – повідомив Сергій Притула.

Волонтер зазначив, що рахунки залишаються активними для пожертв, бо фонд живе щоденними запитами і придбаннями, які, хоч і не виставляються щодня у окремий проект, але «операційка» підточує бюджет «не слабо»!

Читайте також: 14 тонн м’ясних виробів та напоїв і медобладнання: з Тернополя відправили гуманітарний вантаж захисникам на Схід (Відео)

Exit mobile version