У Тернополі ремонтують дороги (Відео)

Фото: Файне місто

На магістральних вулицях Тернополя та на в’їздах у місто ремонтують дороги. Начальник відділу технагляду Олег Вітик розповів “Файному місту”, що сьогодні, 20 квітня, працівники вкладають асфальт на вулиці Бродівська.

“Почнемо з того, що поточний ремонт, не дивлячись на складну ситуацію в країні, у Тернополі продовжується. Наступну вулицю, яку ми почали ремонтувати, Бродівська. Тут 2 дні проводили фрезерування, сьогодні – асфальтуємо. Ми сьогодні повинні повністю закінчити ремонт цієї дороги”, – каже начальник.

Олег Вітик зазначив, що наступними ремонтуватимуть вулиці Тарнавського та Купчинського.

“Сьогодні також проводиться фрезерування на вулиці Тарнавського – на перехресті вулиць Київська–Тарнавського. Наступною буде вулиця Купчинського. Це план робіт на цей тиждень”, – повідомив Вітик.

Станом на сьогодні відремонтовані вулиці 15 квітня і Об’їзна. На найближчий тиждень планують заасфальтувати ще 2 вулиці.

“Звертаємо увагу в першу чергу на магістральні вулиці і на в’їзди у Тернопіль. Ми практично вже провели ремонт на вулиці 15 Квітня, Об’їзна, ви знаєте, добре зроблена. Залишився тільки львівський напрямок — ямковий ремонт і Бродівську ми сьогодні завершимо”, – додав пан Олег.

Наступного тижня заплановано провести поточний роботи дорожнього покриття на вулицях:

Начальник каже, що оскільки прогнозують погіршення погодних умов і дощі, роботи можуть затягнутися. Однак їх планується завершити орієнтовно за місяць.

Журналістка “Файного міста” побувала на місці події і показала, як ремонтують вулицю Бродівська. Більше дивіться у відео.

Читайте також: 200 великодніх продуктових наборів передадуть малозабезпеченим та сім‘ям загиблих з Тернополя (Відео)

Exit mobile version