У Заліщиках День жалоби: прощаються із Героєм України Любомиром Яремейчуком (Фото)

20 квітня у Заліщиках, що на Тернопільщині, прощаються із Героєм України, солдатом 53-тої окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха Любомиром Яремейчуком. Відважний військовий загинув на війні у бою з російським окупантом. У зв’язку з цим у громаді також сьогодні оголосили День жалоби.

Церемонія прощання із загиблим військовим відбувалася у церкві Покрови Пресвятої Богородиці м.Заліщики.

Також Заліщицька міська рада просила забезпечити приспущення (вивішування із траурною стрічкою) Державного Прапора України на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, підприємствах, установах і організаціях.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним і близьким Лбомира. На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить щиро поділяємо це великое горе та разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Вічна пам’ять і слава Герою!

UPD (13.00 год) Похорон відбудеться завтра о 11:00 год у с.Вербівці, Городенківського району, Івано-Франківської області, звідки Герой родом. Фото з прощання з Героєм – нижче у матеріалі.

Читайте також: У бою поблизу Мар’їнки загинув Володимир Боберський з Тернопільщини 

Exit mobile version