Сотні жителів Тернопільщини попрощалися з Героєм Романом Леськівим (Фото)

На Тернопільщині попрощалися із ще одним відважним Героєм. У неділю 17 квітня Озернянська громада провела в останній путь Романа Леськіва. Про це повідомив секретар сільської ради Назар Романів.

Герой захищав Україну з 22-ох років. Ще тоді він пішов добровольцем у військо. До останнього подиху не втрачав мужності у боротьбі проти окупанта, у боротьбі за свободу України.

Роман Леськів загинув поблизу Попасної. Війчьковий вивозив поранених, рятував побратимів з-під ворожого обстрілу в бою і загинув в ніч на 12-те квітня. Йому було лише 30 років.

“Сьогодні більше тисячі людей віддали йому шану за відважність. Озерна схилилась на коліна. Він тепер серед небесного воїнства.
Роман Леськів житиме у нашій пам’яті, у наших серцях. Ім’я Героя золотими буквами вирізьблено в історії нашої держави. Ми не забудемо подвиги і лицарську відвагу.
Низький уклін його батькам, дружині, всім рідним”, – йдеться у повідомленні.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття сім’ї, близьким та побратимам Романа. Розділяємо нестерпний біль і глибокий смуток з приводу непоправної втрати разом з вами.

Роман приєднався до Небесного Війська відважних українських воїнів. Вічна пам’ять і слава Герою!

Читайте також: Жителька Тернопільщини відчайдушно шукає сина, який пішов на війну (Фото)

Exit mobile version