Тернопільським військовим передали 17 тепловізорів (Фото/Відео)

Фото: Тернопільська міська рада

Днями з Тернополя передали дуже необхідне для наших захисників обладнання. Воїни 44 артилерійської бригади отримали 17 тепловізорів. Прилади придбали працівники Тернопільської міської ради та мер Сергій Надал за свої кошти.

«Тернопільським військовослужбовців, які сьогодні перебувають на передовій та мужньо захищають нашу землю від російських загарбників, ми передаємо обладнання, що неодмінно допоможе у подоланні та знешкодженні окупантів, – зазначив Сергій Надал. – Хочу подякувати усім працівникам Тернопільської міської ради, які спрямували частину своєї заробітної плати на придбання 17-ти приладів нічного бачення, павербанків та навушників для наших захисників. Також дякуємо волонтерам, які допомогли доставити це обладнання з Польщі».

До слова, нещодавно від міста-партнера Сувалки (Польща) до Тернополя надійшов черговий гуманітарний вантаж, в якому містилися тактичні навушники, окуляри, медичні турнікети, медикаменти, армійські сухпайки та камуфляжна форма.

І вже сьогодні, 15 квітня, уся ця допомога була передана військовослужбовцям тернопільського підрозділу Збройних сил України.

Читайте також: Допоможи літнім людям старим телефоном: жителів Тернопільщини просять долучитися до благодійної акції

Фото: Тернопільська міська рада
Exit mobile version