У жахливій ДТП загинув житель Тернопільщини

Фото: мережа Інтернет

На Тернопільщині неподалік Козови сталася ДТП, у якій загинула людина. Витягати тіло загиблого виїжджали рятувальники.

ДТП сталася автодорозі М-30 зіткнулися автомобілі «DACIA SORENTO» та «ЗАЗ 11022». Водій останнього авто загинув на місці, решту постраждалих – госпіталізували.

“14 квітня о 11:46 на автодорозі М-30 “Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка” у с. Плотича Козівської територіальної громади Тернопільського району відбулось зіткнення двох легкових автомобілів «ЗАЗ 11022» та «DACIA SORENTO».Внаслідок ДТП водій автомобіля «ЗАЗ 11022», 1963 року народження, житель сел. Козова, загинув на місці події, а пасажира цього авто та водія і двох пасажирів автомобіля «DACIA SORENTO» з різними травмами госпіталізовано в Тернопільську обласну клінічну лікарню”, – повідомляють рятувальники.

У ГУ ДСНС України у Тернопільській області додали, що рятувальники витягли тіло загиблого та вжили заходів аби не допустити загорання.

“З метою деблокування тіла загиблого та вжиття заходів щодо недопущення пожежі, на місце події залучався черговий караул 7-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління”, – додали рятувальники.

Читайте також: Росіяни розстріляли Андрія Маслова з Тернопільщини (Фото)

Exit mobile version