Сім’ю евакуював, а сам загинув захищаючи Україну: у Чорткові попрощаються з Героєм Русланом Борцовим

З початком повномасштабного вторгнення росії тисячі сімей залишили свої рідні домівки тікаючи від обстрілів. Руслан Борцов не став вийнятком, вінз Донеччини перевіз свою дружину та дитину на Тернопільщину, а сам повернувся захищати рідну Батьківщину.

На жаль, ворожа куля нещадно забрала життя відважного військового. 8 квітня 2022 року у Волновасі в Донецькій області Руслан Володимирович ввостаннє зробив вдих і видихнув віддавши душу Богу.

Тіло бійця сьогодні, 13 квітня, о 15.00 годині привезуть і поховають у Чорткові – місті, де знайшли прихисток найрідніші Руслана. Мерія закликає всіх охочих прийти та віддати шану військовому.

“Прощання із воїном відбудеться сьогодні, 13 квітня, о 15 год. у Катедральному соборі Верховних Апостолів Петра і Павла УГКЦ. Закликаємо усіх прийти та помолитись за душу загиблого Героя, який віддав своє життя за Україну!” – повідомили у Чортківській міській раді.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним, близьким та побратимам Руслана. Сумуємо заром з вами з приводу непоправної втрати. Не забудемо про подвиг та мужність Руслана Володимировича ніколи. Вічна пам’ять і слава Герою!

Читайте також: “Був мужнім воїном і патріотом”: у Тернополі прощаються з військовим Володимиром Бродою (Наживо/Відео)

Фото: Чортківська міська рада
Exit mobile version