Не у комендантську годину та у форматі онлайн: якими будуть Великодні богослужіння на Тернопільщині

Фото: Духовна велич Львова

14 квітня на Тернопільщині відбудеться засідання Ради Церков. Участь у зібранні візьмуть військові, представники влади та духовенства. Говоритимуть про безпеку громадян під час богослужінь та святкування Великодня. Про це повідомив голова Тернопільської військової адміністрації Володимир Труш. 

“В четвер, 14 квітня, у Тернополі буде зібрано засідання Ради Церков, військові, ми та священники будемо обговорювати в якому форматі безпечно провести Великдень, щоб не було багато скупчення людей, – повідомив Володимир Труш.

Попередньо відомо, що правоохоронці області рекомендуватимуть заборонити проведення богослужінь у комендантську годину. Окрім цього, за можливості провести їх у форматі онлайн.

“Однозначно ми рекомендуватимемо, щоб богослужіння щоб не відбувалися у комендантську годину, щоб було максимально мінімізовано кількість людей. Також за можливості провести богослужіння онлайн. Ми у четвер будемо мати зустріч зі священниками і військовими та детально це питання обговоримо”, – зазначив начальник Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол.  

Exit mobile version