“Ще один Ангел у Небесному Царстві”: на війні загинув військовий з Тернопільщини

Фотоколаж: "Файне місто"

У боротьбі за свободу України поліг 38-річний військовий Сергій Грищук з Тернопільщини. Сумну звістку повідомив голова Шумської громади Вадим Боярський.

Сергій Володимирович ще у 2017 році пішов захищати Батьківщину в зоні АТО. Через рік служби після важкого поранення його комісували. Чоловік виїхав на заробітки до Польщі. 3 березня, коли війна з росією набирала нових обертів, він не задумуючись, повернувся додому і пішов захищати рідну Україну. Пішов, бо завжди був за правду і справедливість!

“Справжній Герой, який до останнього був в жахливих подіях сьогодення і боровся за наш з вами кожний завтрашній день.Ворожа куля обірвала життя Героя…Глибоко сумуємо та висловлюємо найщиріші співчуття всім рідним і близьким нашого захисника. Разом з Вами вся громада в глибокій скорботі.Про місце та час зустрічі тіла загиблого Героя та дату похорону буде повідомлено додатково”, – додає Вадим Боярський.

Студія “Файне місто” висловлює щирі співчуття рідним і близьким Сергія Володимировича. Розділяємо біль і смуток з приводу непоправної втрати разом з вами. Герої не вмирають!

Читайте також: У тернопільському Архикатедральному Соборі відбулася Хресна дорога за мир в Україні

Фото: Володимир Боярський
Exit mobile version