На Тернопільщині закрили гральний заклад “для своїх” (Фото)

На Тернопільщині правоохоронці “прикрили” ще один гральний заклад. У ході огляду виявили та вилучили 102 системних блоки, 19 моніторів, реєстратор, гроші та інші речі.

“Працівники поліції отримали інформацію про діяльність грального закладу в одному із райцентрів краю. Під час перевірки в приміщенні був адміністратор, але говорити з поліцейськими він відмовився. За попередньою інформацією, у даному закладі приймалися ставки на ігри”, – повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Заступник начальника ГУНП в Тернопільській області Олександр Заєць розповів, що бізнесмени облаштували заклад у нежитловому приміщенні. Жодних вивісок на ньому не було, як і ручки до вхідних дверей. 

Адміністратори добре знали постійних клієнтів, тому випадкових людей туди не пускали. Відвідувачі могли робити ставки, сплачувати кошти та отримувати доступ до гри.

На даний час поліцейські встановлюють осіб, причетних до організації нелегального бізнесу та власника комп’ютерного обладнання. Господар приміщення стверджує, що здав свою нерухомість в оренду. 

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вирішується питання про арешт грального обладнання та про передачу його на потреби Збройних Сил України.

До слова, нещодавно в Тернополі поліцейські припинили незаконну діяльність трьох гральних закладів. Про чоловіків, які прийшли розважитися, поліцейські повідомили до військкомату.

Більше: У Тернополі правоохоронці закрили 3 гральні заклади (Фото)

Читайте також: На Тернопільщині за добу у 17 водіїв забрали автомобілі

Фото: Нацполіція Тернопільської області

Exit mobile version