У Тернополі облаштовують нові місця для паркування автомобілів (Відео)


У Тернополі облаштовують нові місця для паркування автомобілів. Рішення про виділення додаткових територій для стоянки транспорту у міській раді прийняли, спираючись на великий наплив авто. Міський голова Тернополя Сергій Надал каже, особливо відчутним збільшення кількості транспорту на вулицях міста стало впродовж останнього часу – коли до обласного центру почали з’їжджатися іногородні водії.

“У Тернополі постійно збільшується кількість транспортних засобів, приватних автомобілів, особливо це відчувається тепер, коли є багато приїжджих. Через це виникає проблема з паркуванням транспорту, особливо в центральній частині міста. Як результат – багатьох водіїв штрафують, або авто забирають на евакуаційний майданчик», – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

На сьогодні у Тернополі визначили дві локації, де будуть облаштовані додаткові місця для паркування: на вулиці Білецька – у парку імені Тараса Шевченка, де раніше зупинявся цирк, та на вулиці Вояків дивізії «Галичина» – від двоаркового мосту до мосту на проспекті Степана Бандери.

Автомобілі, які припарковані «хаотично» або залишені надовго на дорогах, створюючи перешкоди для проїзду громадського чи іншого транспорту, будуть евакуйовані на арештмайданчик.

Варто відзначити, що окрім уже зазначених місць для паркування транспортних засобів, у Тернополі функціонують ще 14 платних паркувальних майданчики. Місця їх розташування можна переглянути на сайті міської ради у розділі «Паркування».

Щоденний контроль за паркуванням транспортних засобів у Тернополі здійснює управління муніципальної інспекції спільно з Управлінням патрульної поліції в Тернопільській області.

Читайте також: У Тернополі іногородні водії масово порушують правила паркування: інспектори пояснили чому (Відео) 

Exit mobile version