На залізничному вокзалі Тернополя переселенці можуть безкоштовно поїсти (Відео)

Скріншот з відео "Файного міста"

У Тернополі на залізничному вокзалі переселенцям роздають їжу “за дякую”. 4 квітня журналістка “Файного міста” відвідала пункт видачі та поспілкувалася з переселенцями і благодійниками.

У черзі стояла Людмила з Харкова. Каже, що в Тернополі перебуває вже тиждень, їй порекомендували прийти на вокзал, адже тут дуже смачно готують. Її донька також стояла в черзі за смаколиками. Вона каже, що їх до Тернополя привіз чоловік, який одразу ж повернувся до рідного міста і наразі допомагає військовим. Жінки вдячні тернополянам, які прийняли їх з дитиною та собакою.

Наша журналістка також завітала на кухню, з якої через віконечко видають їжу. Працівник розповів про сьогоднішнє меню та показав, як він накладає порції. Він розповів, що пункт працює з пів 10-ої години і до 5-6 години – все залежить від того, скільки їжі на роздачу залишається. За його словами, вдень обслуговують близько 150 людей.

Чоловік зазначив, що їжу на вокзал привозить сам з власником одного з кафе Тернополя. Також до цієї доброї справи долучаються волонтери.

Більше про це дивіться у відео.

Читайте також: Дитячий одяг, іграшки та засоби гігієни роздають біля Архикатедрального Собору Тернополя (Відео)

Exit mobile version