У Тернополі в чоловіка забрали автомобіль під час комендантської години (Фото)

4 квітня близько 1-ї години ночі у Тернополі на вулиці Леся Курбаса водій автомобіля Dodge перебував на вулиці під час комендантської години. Виявилося, що кермувальник був п’яним. Про цей випадок розповіли у патрульній поліції Тернопільської області.

Про це громадяни одразу повідомили у поліцію. Патрульні прибули за вказаною адресою та, поспілкувавшись із водієм, виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.Чоловік пройшов огляд на стан сп’яніння, результат виявився позитивним – прилад зафіксував 0.74 проміле алкоголю в крові водія, що перевищує допустиму норму.

Також з’ясувалося, що водій вже не вперше протягом року сідає за кермо напідпитку. Окрім того, суд його вже позбавив права керувати транспортним засобом.

Патрульні склали на чоловіка протокол за ч. 2 ст. 130 (Вдруге протягом року, керування транспортним засобом в стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена такого права) КУпАП та направили автомобіль на арештмайданчик.

Читайте також: У Тернополі пролунали вибухи: брифінг (Наживо/Відео)

Exit mobile version