Блок-пост затримав за наркотики 25-річного тернополянина

Фото: Національна поліція

Згорток з кристалічною речовиною білого кольору ззовні схожою на кристалічну виявили працівники відділення поліції #1 м. Тернопіль у 25-річного жителя обласного центру. Під час несення служби на одному із блокпостів району, правоохоронці помітили підозрілого молодика.

У ході перевірки документів та проведення поверхневого огляду в тернополянина знайшли заборонені речовини. Підозрюваний повідомив, що зберігав речовини для власного вживання.

“Їх працівники поліції вилучили на направили на експертизу в Тернопільський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Відомості про злочин слідчі внесли в ЄРДР відповідно до частини 1 статті 309 ( незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ”, – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Санкція передбачає штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.Правоохоронці закликають громадян бути правосвідомими та дотримуватися законів України.

Exit mobile version