Активісти поскаржилися на велику кількість блок-постів на дорогах: на Тернопільщині відреагували

Фото: Національна поліція

Правоохоронці Тернопільщини оптимізували кількість розміщених блок-постів. Рішення про оптимізацію прийняли на основі численних звернень волонтерів, посадовців та активістів.

Нещодавно міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський заявив, що отримав багато нарікань від волонтерів та активістів, посадовців виконавчої влади та місцевого самоврядування на те, що на дорогах забагато блокпостів і це перешкоджає руху транспорту. З огляду на це, керівництво Нацполіції краю прийняло рішення про оптимізацію кількості встановлених блок-постів, особливо тих, які були облаштовані самовільно, без погодження.

Чималу кількість контрольно-пропускних пунктів встановили при в‘їзді та виїзді з обласного центру. Решта, на автомобільних дорогах державного значення. Правоохоронці спільно з бійцями територіальної оборони цілодобово несуть службу на блок-постах та перевіряють документи громадян та автотранспорт.Просимо громадян бути толерантними й виконувати законні вимоги правоохоронців, – повідомили у Нацполіції Тернопільської області.

Читайте також: На Тернопільщині понад 30 автомобілів передали на потреби ЗСУ (Фото) 

Exit mobile version