На Тернопільщині подорожні можуть зігрітися і відпочити в пункті обігріву

Фото: Досьє 102

Зорієнтувати людей на дорозі, вказати правильний шлях до того чи іншого місця, а також провести у місця обігріву – це одне із завдань, яке виконують працівники патрульної поліції Тернопільщини під час патрулювання автошляхів. Якщо ви за кермом впродовж кількох годин, втомилися чи потребуєте медичної допомоги, то вам варто заїхати у пункт обігріву, облаштований працівниками служби надзвичайних ситуацій.

“З моменту розгортання даного намету велика кількість громадян зупинялася тут, аби відпочити, уточнити маршрут свого руху. В наметі є дані про розміщення найближчих медзакладів чи інших пунктів обігріву. Тут можна погодувати дітей”, – розповідає начальник 20 державної пожежно-рятувальної частини 3 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС в Тернопільській області Іван Поліщук.

Заїхати до пункту обігріву можна впродовж доби. Тут постійно є як працівники спецслужб, так і волонтери. Допомагають і небайдужі громадяни, які щодня привозять на пункти обігріву продукти харчування та необхідні речі.

Працівники поліції нагадують усім і про правила безпеки на дорозі, а також про блокпости. Будьте толерантними, не сваріться та дотримуйтеся черги при проїзді. Перевірка транспорту та документів – важливий етап у час війни.

Читайте також: “Ваш “ексклюзив” може коштувати комусь життя”: українців попередили про новий вид інфозагрози 

Exit mobile version