У Тернопіль привезли гумдопомогу Франції, Іспанії та Німеччини (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

11 березня волонтери гуманітарного штабу прийняли чергову допомогу з французького міста Канни, Іспанії та Німеччини. Як зазначають у міській раді, гуманітарні вантажі розподіляють для бійців тероборони, ЗСУ та і тимчасово переміщених осіб.

Міський голова Сергій Надал розповів, що нещодавно в Тернопіль приїжджав мер міста Канни Давид Лиснар. Французи зібрали для українців ліжка, засоби гігієни та першої необхідності.

Нещодавно Тернопіль відвідав мер міста Канни Давид Лиснар, який повідомив, що місто готове надати гуманітарну допомогу потребуючим українцям, і уже сьогодні багатотонний транспортний засіб з Франції прибув у Тернопіль. В гуманітарному вантажі, здебільшого, зібрані речі для вимушено переселених громадян – ліжка, матраци, ковдри, дитячі коляски, засоби гігієни та товари першої необхідності, – повідомив Сергій Надал.

Також міський голова Тернополя розповів про допомогу від українців, які проживають в Іспанії. Речі передадуть у регіони із складною ситуацією.

Натомість, у вантажі, який сформували та направили нам українці, що проживають в Іспанії, містяться ліки і медичні препарати, продукти харчування, які будуть спрямовані для наших бійців ЗСУ, у лікувальні заклади та в ті регіони України, де сьогодні спостерігається найскладніша ситуація, – додав Сергій Віталійович.

До слова, найближчим часом у Тернополі очікується також прибуття автомобілів швидкої допомоги та мікроавтобусів. Їх планують передати військовослужбовцями у найгарячіші точки України.

Читайте також: У місті на Тернопільщині зняли з постамента танк

Фото: Тернопільська міська рада

Exit mobile version